Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Spanje 2023

Weersverwachting GP van Spanje: zet regen de race op zijn kop?

Wordt de Spaanse Grand Prix verstoord door een regenbui of niet? Regen hangt in de lucht rondom het circuit van Barcelona. In samenwerking met WeerOnline brengt RacingNews365 het laatste weerbericht voor de GP van Spanje.

Cloudy Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Vorig weekend werden de coureurs tijdens de GP van Monaco al getrakteerd op een fikse regenbui, maar ook dit weekend in Barcelona ligt regen op de loer. De derde vrije training verliep nat en de kwalificatie werd op een opdrogende baan aangevangen.

Zondag wordt er wederom regen voorspeld in de regio rondom het Circuit de Catalunya, waarbij de regenkans in Montmeló in de middag toeneemt. Ten noorden en westen van het circuit ontstaan buien en de teams zullen de radar nauwlettend in de gaten houden.

Een bui kan binnen een uur tijd ontstaan, terwijl daarvoor de zon nog scheen met enkele stapelwolken. Omdat dit pal boven het circuit kan gebeuren heb je kans dat de radar pas wat aangeeft wanneer het al regent.

Of de regen tijdens de Grand Prix valt is nog onduidelijk. Het is ook mogelijk dat de buien rondom het circuit vallen, maar het circuit niet bereiken. De verwachting is in ieder geval dat de teams de buienradar continu in de gaten moeten houden.

			© WeerOnline
	© WeerOnline
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Spanje 2023 RN365 Nieuwsdossier

10 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken