Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weersvoorspelling GP Japan: Suzuka niet gebukt onder orkaan Kong-Rey

Racingnews365 presenteert in samenwerking met de specialisten van Weeronline het Grand Prix-weerbericht voor de GP van Japan.

Veel zon en zomerse temperaturen tot 28 graden, dat kunnen we verwachten tijdens de GP-race in Suzuka. Voormalig-orkaan Kong-rey is via een omweg boven het noorden van Japan aangekomen en laat het circuit van Suzuka met rust. Met slechts een matige wind kunnen de coureurs zich volledig richten op de race. Voormalig-orkaan Kong-rey zal de Grand Prix van Japan geen parten spelen. De tropische storm ligt tijdens de race boven het noordelijke eiland Hokkaido en daarmee blijft het circuit van Suzuka vrij van stormwinden. Er staat een matige noordwestenwind en het enige wat raast zijn de motoren van de bolides. De kans is groot dat de race wordt verreden in de volle zon. Verder naar het westen komen enkele buien voor, maar deze zullen Suzuka zeer waarschijnlijk niet aandoen.

Het is zomers warm met 27-28 graden. Voor de bezoekers is dit een prima temperatuur. De coureurs kunnen het in de cockpit wat warmer hebben, maar de lucht is niet heel vochtig en daardoor valt de benauwdheid mee.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi