© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Weersvoorspelling GP Maleisië: Regen verwacht

26 sep. 2017 08:44 Ruud Dimmers 0 reacties
Wordt de Grand Prix van Maleisië dit weekend weer een historische? De bekendste races op het circuit werden allemaal verreden onder wisselende weersomstandigheden. Dit weekend wordt er wederom regen voorspelt.

Krijgen we weer een natte GP van Maleisië?

Regen en Maleisië, het is een mooie combinatie. Vaak zijn het heftige onweersbuien met soms extreme regenval die zorgen voor chaos in Sepang waar dit weekend de Formule 1 race verreden wordt.

Op vrijdag is er in de ochtend een kans van 70% op regen en in de middag een kans van 50%. Daarmee lijkt het bijna zeker dat minimaal een van de vrije trainingen nat verloopt. 

Zaterdag tijdens de derde vrije training is er een kans van 80% op neerslag, wat later in de middag afzwakt. De kwalificatie wordt om 17:00 lokale tijd verreden, maar lijkt vooralsnog droog te verlopen.

Voor de racefans is de race van zondag natuurlijk het belangrijkste. Tijdens de race is er een continue dreiging van regen met neerslagkansen tussen de 50 en 60%. 

Aangezien niets veranderlijker is dan het weer houden we jullie ook tijdens het GP-weekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen