Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weersvoorspelling tweede Formule 1-testweek Barcelona

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het actuele weerbericht voor de Formule 1-wintertest in Barcelona. De kans op regen is klein, maar niet te verwaarlozen.

Tijdens de tweede testweek van de F1 is het echt raceweer. De temperatuur stijgt in Barcelona overdag naar een graad of 18 en de zon is veel te zien. Regen is niet uitgesloten, maar de kans op een natte baan is klein. Terwijl het in grote delen van Europa wisselvallig is, weten regengebieden grote delen van Spanje namelijk niet te bereiken. Het noorden krijgt wel te maken met neerslag en ook aan de Costa Brava zijn buien mogelijk. Daarmee komt neerslag weliswaar in de buurt van het Circuit de Barcelona-Catalunya, maar waarschijnlijk blijven de buien ten noorden van Barcelona hangen. Woensdag en vrijdag is er veel ruimte voor de zon, maar donderdag trekken wolkenvelden over de regio. De kans dat daar wat regen uit valt is slechts dertig procent. De wind speelt met windkracht 3-4 uit het westen tot zuiden geen rol van betekenis.

Max Verstappen kende een uitstekende testweek in zijn nieuwe Red Bull, maar Mercedes was wederom ijzersterk. En speelde Ferrari verstoppertje of zijn er echt problemen? Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen behandelen dit en nog veel meer in deze aflevering van de RacingNews365-podcast, die hieronder te luisteren is.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi