Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weerupdate GP Singapore: kans op onweersbuien blijft

In samenwerking met Weeronline presenteert Racingnews365 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van Singapore. Het wordt weer broeierig warm in de avond, en er blijft een kleine kans op onweersbuien bestaan.

Tropische onweersbuien liggen ook tijdens de race op de loer. De meeste buien houden zich op ten westen en noorden van Singapore, maar aan het begin van de avond, tijdens de start van de race, kan ook boven de stad een enkele stevige tropische onweersbui voorkomen. De buien zijn kort en hevig. Aan het eind van de avond neemt de kans op buien af.

De zon gaat iets na 19:00 uur onder en dat betekent dat de race, die wordt gehouden tussen 20:10 en 22:10 uur lokale tijd, in het donker valt. Ondanks dat de avond al is begonnen, koelt het nauwelijks af met temperaturen rond 28 graden. De warmte voelt drukkend aan.

De luchtvochtigheid is circa 80% en daardoor ligt de gevoelstemperatuur rond een broeierige 33 graden! Mocht het tot een onweersbui komen, dan kan de temperatuur ietsjes lager uitvallen. Omdat de luchtvochtigheid daardoor juist stijgt, zal dit voor de gevoelstemperatuur weinig uitmaken. Dat wordt dus zweten voor de coureurs en toeschouwers. Ook de zwakke zuidenwind zal maar weinig verkoeling brengen.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'