© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Weerupdate GP Singapore: kans op onweersbuien blijft

16 sep. 2018 11:45 Jan van der Burgt 0 reacties
In samenwerking met Weeronline presenteert Racingnews365 het actuele weerbericht voor de Grand Prix van Singapore. Het wordt weer broeierig warm in de avond, en er blijft een kleine kans op onweersbuien bestaan.

Tropische onweersbuien liggen ook tijdens de race op de loer. De meeste buien houden zich op ten westen en noorden van Singapore, maar aan het begin van de avond, tijdens de start van de race, kan ook boven de stad een enkele stevige tropische onweersbui voorkomen. De buien zijn kort en hevig. Aan het eind van de avond neemt de kans op buien af.

De zon gaat iets na 19:00 uur onder en dat betekent dat de race, die wordt gehouden tussen 20:10 en 22:10 uur lokale tijd, in het donker valt. Ondanks dat de avond al is begonnen, koelt het nauwelijks af met temperaturen rond 28 graden. De warmte voelt drukkend aan.

De luchtvochtigheid is circa 80% en daardoor ligt de gevoelstemperatuur rond een broeierige 33 graden! Mocht het tot een onweersbui komen, dan kan de temperatuur ietsjes lager uitvallen. Omdat de luchtvochtigheid daardoor juist stijgt, zal dit voor de gevoelstemperatuur weinig uitmaken. Dat wordt dus zweten voor de coureurs en toeschouwers. Ook de zwakke zuidenwind zal maar weinig verkoeling brengen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen