Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weerupdate: Regen komt met bakken uit de hemel in Imola

De regen was voorspeld en de regen kwam ook. En hoe! Anderhalf uur voor de start van de Formule 1 Grand Prix komt de regen met bakken uit de hemel.

Krijgen we de eerste regenrace van het nieuwe Formule 1-tijdperk? Dat kan zomaar kunnen, want op het moment van schrijven (13:30 uur) komt de regen met bakken uit de hemel. Het is zelfs maar zeer de vraag of de race onder deze omstandigheden van start zou gaan. Het is ook voor het eerst dat de nieuwe wedstrijdleider Niels Wittich in de Formule 1 met deze omstandigheden te maken krijgt. Zijn voorganger, Michael Masi, werd vaak als wat 'voorzichtig' omschreven, tot het punt dat hij een race van start liet gaan op het moment dat de intermediate-compound al bijna de logische keuze was. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de Formule 1 een interessante racemiddag te wachten staat. Update: Even voor de klok van 14:00 uur is het gestopt met regenen, maar het asfalt ligt er nog erg nat bij.

1518190098520621056

“Being an F1 driver must be so glamorous all of the time!” 😅 #HaasF1 #ImolaGP pic.twitter.com/otJqMd0q1N — Haas F1 Team (@HaasF1Team) April 24, 2022

Viaplay
x
GP Hongarije Mogelijk code rood en extreme hitte tijdens GP Hongarije