© Sauber F1

Nieuwsoverzicht

Wehrlein wil nog niks van Formule E weten

Pascal Wehrlein weet nog niet wat de toekomst hem gaat brengen. Van de suggestie dat hij het perfecte uithangbord kan zijn voor Mercedes in Formule E wil hij (nog) niks weten.

Duitser richt zich alleen nog maar op komend seizoen

Nadat Pascal Wehrlein er niet in slaagde zijn verblijf in de Formule 1 te verlengen, keert hij dit seizoen terug in de DTM. Een tussenstation, zo lijkt het, want Mercedes trekt aan het eind van dit seizoen de stekker uit dat project om zich meer te kunnen richten op de Formule E. Het meeverhuizen van Wehrlein, een Mercedes (DTM)-kampioen, lijkt een logische optie.

Zo logisch is die optie voor Wehrlein zelf allerminst: "Ik heb tot nu toe zeer weinig van de Formule E gevolgd", zo laat de voormalig Manor- en Sauber-coureur aan het Duitse Motorsport Total weten. "Ik heb misschien één wedstrijd gezien en dat zag er wel aardig uit. Ik houd me nu echter nog niet bezig met waar ik in 2019 zal staan."

"Dit jaar richt ik me enkel en alleen op de DTM en misschien op één of twee andere projecten", vervolgt de Duitser. "Alles wat daarna komt, ligt nog te ver weg om me nu al druk over te maken."

Wehrlein heeft er overigens nooit een geheim van gemaakt graag terug te keren in de Formule 1-paddock, maar mocht dat avontuur geen vervolg krijgen, zal hij dus genoodzaakt zijn zijn blikveld te verbreden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen