© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Welkom op de nieuwe site

05 jul. 2017 20:29 Ruud Dimmers 1 reacties
Welkom op onze nieuwe site! Racingnews365 is compleet vernieuwd, waarbij we als doelstelling hebben om onze bezoekers de best mogelijke Formule 1 site voor te schotelen. Dit betekent dat er veel noviteiten zijn toegevoegd aan onze site. De belangrijkste lichten wij kort toe.

Volop vernieuwingen op onze website!

Belangrijkste nieuwe functies in de nieuwe website

Real time statistieken en data

Op ieder moment van de dag zijn alle gegevens voorhanden van het huidige Formule 1 seizoen. Ben je op zoek naar de actuele stand of het tijdschema van de volgende Grand Prix? Je vind ze in de sidebar op desktop en onder de berichten op mobiel.

Na afloop van een training komen de uitslagen van de sessie in de sidebar en via een handige functie onderin het scherm bij je smartphone.

Live timing van alle Formule 1 races

Kan je de race niet volgen op de TV, maar wil je op de hoogte blijven van alle actie? Dat kan! Racingnews365 biedt de bezoekers live timing van alle Formule 1 races. De timing is terug te vinden in de sidebar en bovenaan ons liveblog.

Het laatste nieuws over iedere coureur en team

In de categorie trending coureurs staan de populairste coureurs van dit moment qua nieuws. Je kan eenvoudig klikken op de afkorting van je coureur en komt op zijn eigen pagina terecht.

Via het menu kan je via het knopje 'coureurs' of 'teams direct naar de pagina's van de betreffende coureurs of teams. Op deze pagina vind je een schat aan informatie, waaronder alle statistieken van de coureurs en teams. Hoeveel WK-punten heeft Max Verstappen? Hoe vaak is Ferrari al wereldkampioen geworden?

Op deze pagina's vind je tevens het laatste nieuws over de betreffende coureur of team, foto's en een biografie.

WK kalender met boordevol informatie over iedere race

Het tijdschema hoef je niet snel te zoeken omdat het in de sidebar staat, maar ben je op zoek naar informatie over een Formule 1 race bezoek dan de pagina 'kalender'. Je kan vanuit de kalender op iedere race klikken en komt op de circuit pagina.

Hierop vind je alles terug over het circuit, races uit het historie en volop data. Wie won de GP van Monaco in 2016? Wat is het ronderecord in Oostenrijk? 

Het antwoord op al je vragen vind je daar terug!

Maak je eigen gratis Racingnews365 account aan en profiteer van vele extra's! 

Onze bezoekers kunnen nu een eigen account aanmaken. Met dit account kan je reageren onder artikelen, lees je exclusieve content (zoals interviews, analyses e.d.), kan je meespelen met diverse quizen en mooie prijzen winnen. Tenslotte kan je profiteren van exclusieve voordelen die mensen met een Racingnews365 account verkrijgen bij diverse partijen.

Supersnel foto's kijken! 

Ben je het beu dat je vijf seconden moet wachten voordat je een foto ziet? De fotogalerij op Racingnews365 is razendsnel, waardoor het kijken van foto's erg leuk is. Daarnaast maken we ook met regelmaat galerijen met informatie omtrent diverse onderwerpen.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen