Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wereldkampioen Lewis Hamilton bedankt monteurs voor 'waar kunstwerk'

Lewis Hamilton complimenteert het gehele team van Mercedes. Bij een bezoek aan het hoofdkantoor in Brackley laat hij het team en zijn monteurs weten dat hij dankbaar is voor de verrichtte arbeid.

Lewis Hamilton ging vandaag nog eenmaal op bezoek bij het hoofdkantoor van Mercedes, voordat hij afreist naar Melbourne. Dit was voor sponsoren, maar hij ging ook nog even een kijkje nemen bij de monteurs en stak een mooie speech voor hen af. "Als ik in de fabriek kom ben ik eigenlijk altijd gefascineerd," aldus Hamilton . "De nieuwe Mercedes W09 is een waar kunstwerk. Die auto wordt op zoveel verschillende afdelingen gemaakt, het is geweldig om te zien hoe dat samenkomt tot één geheel. Ik voel me ontzettend vereerd om één van de twee personen te zijn die in de W09 mag rijden."

"De vijfde titel is het hoofddoel, ik zal daar alles voor doen", vervolgt hij. "Iedereen in dit team heeft geweldig werk geleverd, en ik wil dat ze weten dat ik er alles aan ga doen om de Ferrari's en de 'Bulls' achter me te laten." "Het is zo motiverend om te zien. Het is mijn zesde jaar hier en iedereen is nog altijd zo gedreven. Dat is iets wat we allemaal gemeen hebben; iedereen blijft zichzelf pushen, zo ook ikzelf. De eenheid die is ontstaan binnen dit team is echt geweldig om te zien. We werken allemaal samen en dat inspireert me." De Grand Prix van Australië begint met de vrije training op 23 maart aanstaande. Daar zal Lewis Hamilton beginnen aan zijn missie om de vijfde titel binnen te halen. "Let's go for it!", zo besluit Hamilton zijn toespraak.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"