Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meerā€¦
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Werkloze Hulkenberg komt tot rust: "Eindelijk genieten van het leven"

Nico Hulkenberg is Formule 1-coureur af. De afgelopen winter heeft hij dan ook met volle teugen van het leven genoten, op een manier waarop een Formule 1-coureur dat niet zou kunnen.

Zaterdagavond deed ex-Formule 1-coureur Nico Hulkenberg mee aan de All-Star esportsrace. Het werd voor de Duitser niet bepaald een daverend succes, aangezien het zijn allereerste kennismaking was met simracen. "Het was helemaal nieuw voor mij, dus ik was nog een soort van maagd hierin. Door de huidige situatie omtrent het coronavirus heb je natuurlijk niet veel te doen, terwijl ik graag wel dat racegevoel wil hebben, dus vandaar", zo verklaart hij zijn deelname aan de race die door de Nederlander Rudy van Buren werd gewonnen. Het was niet de eerste keer de afgelopen maanden dat Hulkenberg buiten zijn comfortzone trad. Nu hij F1-coureur af is, heeft hij het er de afgelopen winter namelijk even flink van genomen en met volle teugen genoten van het leven, zo vertelt hij. "Mijn winter was best cool en relaxed. Ik heb wat tijd voor mezelf genomen, veel leuke dingen gedaan, dingen die ik als F1-coureur eerder niet kon doen, zoals het bezoeken van Rio de Janeiro en Miami." "Het was anders, zo zonder spierpijn van al het trainen. Ook kon ik vaker lekker uitslapen. Ik kan eindelijk genieten van het leven", aldus The Hulk.

B865uq1IbEq

Dit bericht bekijken op Instagram The calm before the Storm! šŸ˜Ž #riodejaneiro #carnevale #samba Een bericht gedeeld door Nico HĆ¼lkenberg (@hulkhulkenberg) op 23 Feb 2020 om 11:00 (PST)

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi