Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wie stopt Jeffrey Herlings tijdens Dutch Masters of Motocross in Oldebroek?

Tweede Paasdag verschijnen de toppers van het Dutch Masters of Motocross aan de start in Oldebroek. Topfavoriet Jeffrey Herlings boekte tijdens het vorige raceweekend een dubbelzege. Wie kan hem dit weekend stoppen?

Op tweede Paasdag, maandag 2 april, komen de kanonnen van de Dutch Masters of Motocros in actie op het circuit 'De Bargen' in Oldezaal. Na zijn dubbelzege bij de vorige Grand Prix zijn alle ogen gericht op Jeffrey Herlings. In de 500cc-klasse staat, net als tijdens de start van de Dutch Masters of Motocross in Markelo, de crème de la crème van de internationale motocross achter de hekken. Tijdens de laatste MXGP-wedstrijd kon Red Bull KTM-coureur Jeffrey Herlings na een zware strijd afrekenen met de Fransmannen Gautier Paulin en Romain Febvre, maar deze twee topcoureurs gaan het Herlings in Oldebroek niet cadeau geven. Daarnaast wil Glenn Coldenhoff voor eigen publiek knokken om de podiumplaatsen.

Niet alleen de 500cc-coureurs komen in actie. Ook in de 250cc, de 125cc en 85cc is er volop actie te beleven. Racefans kunnen een hele dag genieten van top entertainment. Om 08:30 start het programma met de trainingen en vanaf 11:30 beginnen de races. De laatste manche wordt verreden rond 17:30. Het evenement is tegen scherpe prijzen te bezoeken. Volwassenen betalen slecht € 20,- en de jeugd van 12 t/m 17 jaar betaalt slechts € 10,-. Wat ons als raceliefhebbers een echte aanrader.... en zeg nu zelf, dit is toch veel leuker dan de keuken- of meubelzaak bezoeken op tweede paasdag!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"