Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2023

Wie zijn de favorieten voor de GP van Singapore zonder Verstappen in de kop?

Max Verstappen start de Formule 1 Grand Prix van Singapore als elfde en is logischerwijs niet langer meer de grote favoriet voor de zege. Wie erft dan die titel? Het antwoord van Unibet zal je misschien niet verrassen.

Russell Sainz Leclerc Singapore
Voorspellen
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Er is dit weekend maar één coureur heer en meester in Singapore en die coureur luistert naar de naam Carlos Sainz. Hij wordt dan ook aangemerkt als de grootste favoriet voor de zege. De marges in de kop zijn zonder Max Verstappen echter klein.

Hoewel, zonder Verstappen... Hij neemt alsnog de derde plaats in op dat lijstje. Zet je een tientje in op Sainz en hij wint, dan maak je daar €19 euro winst meer. In het geval van George Russell loopt dat op tot €22,50 en in het geval van Verstappen zelfs tot €60,-.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Ook die is misschien wel interessant met de grote kans op een safety car en afwijkende strategieën: wij rijdt de snelste raceronde? Ook daar kan je bij Unibet op inzetten. Dáár prijkt Verstappen wel bovenaan het lijstje.

Als je tien euro inzet op Verstappen en hij pakt daadwerkelijk de snelste ronde, dan levert je dat €20,- winst op. Doet Sainz dat, dan is dat tientje goed voor €35,- en in het geval van Russell loopt da top tot €50,-

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren