Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2023

Wie zijn de uitdagers van Verstappen volgens de bookmakers?

Deze zondag wordt de Formule 1 Grand Prix van Nederland verreden. Max Verstappen wordt door Unibet natúúrlijk als de grote favoriet aangewezen, maar wie zijn zijn eerste uitdagers?

Verstappen Norris
Voorspellen
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Nou ja, uitdagers... kijkend naar de odds is misschien dat wel een te groot wordt, zoals die concurrenten zelf ook voortdurend op laten tekenen. Net zoals Unibet gaan ook die concurrenten er vanuit dat Max Verstappen eenvoudig naar de overwinning soleert.

Normaal gesproken betekent dat dat je een tientje inzet op Verstappen, je daar €1,70 winst mee maakt. Nieuwe leden echter kunnen de Max Boost inzetten, waarmee je met een maximale inleg van €1,- liefst 100 euro kan winnen.

Zet je een tientje in op Lando Norris en de Brit wint, dan levert je dat €120,- op. In het geval van George Russell, de nummer drie, is dat tientje goed voor €180,-.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wat als we Verstappen eens buiten beschouwing laten?

Vaak wordt er gezegd dat de Formule 1 misschien wat spannender zou zijn zonder de dominantie van Max Verstappen. Ook daar speelt Unibet handig op in. Want wat als we Verstappen buiten beschouwing laten, wie wint er dan?

Je vindt deze special samen met nog veel meer special voor de Formule 1 Grand Prix van Nederland hier.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Zoals altijd kan je ook inzetten op de coureur die de snelste ronde gaat rijden. Ook hier topt Verstappen dat lijstje. Zet je een tientje in op de Red Bull-coureur, dan boek je daar €6,70 winst mee. Ook hier valt een gaatje naar de concurentie.

Rijdt namelijk Lewis Hamilton de snelste raceronde, dan is dat tientje meteen goed voor €70,-. Exact hetzelfde geldt voor Lando Norris en Sergio Perez op de gedeelde tweede plaats.

Klik hier voor de beste F1-odds
.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Formule 1 GP Nederland 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team