Williams beklonk Russell-deal tijdens Grand Prix van Rusland

13 okt. 2018 14:45 René Oudman 0 reacties
George Russell mocht het heugelijk nieuws op vrijdagochtend naar buiten brengen, maar had daarvoor al een tijdje zijn kaken op elkaar moeten houden. De 20-jarige Brit, die gisteren werd bevestigd als Williams-rijder voor het seizoen 2019, beklomk zijn deal tijdens het Russische GP-weekend.

Na de kwalificatie op het Sochi Autodrom, waar Nyck de Vries overigens de poleposition voor zich opeiste, moest Russell zich melden bij de Williams-hospitality.

"Ik kreeg een appje van (teambazin) Claire (Williams, red.), waarin ze me vroeg om naar haar toe te komen. Ik wilde er niet teveel van verwachten, maar toen ik aankwam nam ze me apart en zei ze dat Williams voor mij had gekozen", vertelt Russell op zijn perspresentatie aan PA. "Ik kon mijn oren niet geloven en reageerde dat ik dolgraag voor haar aan de slag wil gaan."

Wie Russells teamgenoot bij Williams wordt is nog onduidelijk. De naam van Sergey Sirotkin wordt het meeste genoemd, de Rus zou aan het begin van dit jaar namelijk een contract voor twee seizoenen hebben getekend.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen