Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Williams onthult deze week de line-up voor 2018'

Dat Lance Stroll volgend jaar voor Williams rijdt in de Formule 1 is wel al bekend maar wie krijgt de jonge Canadees als teamgenoot?

Het is een vraag die iedereen in de paddock en daarbuiten al maanden bezighoudt. Vele namen zijn de revue gepasseerd maar Williams houdt vooralsnog de boot af als het op een beslissing aankomt. Lange tijd leek Robert Kubica op weg te zijn naar zijn comeback in de Formule 1 nadat een eerdere poging bij Renault op niks uitliep. Ondanks dat de Pool indruk heeft gemaakt tijdens diverse testen, wacht Williams nog met haar keuze. Inmiddels is zijn droom om terug te keren in de Formule 1 kleiner geworden door de komst van Sergey Sirotkin. De Rus kwam net als Kubica tijdens de bandentest in Abu Dhabi in actie en liet daar een sterke indruk achter. Daarnaast beschikt hij over 17 miljoen sponsorgeld wat misschien voor Williams de doorslag kan geven.

Volgens berichten in de paddock maakt ook Daniil Kvyat nog een kleine kans op het tweede stoeltje bij Williams. De jonge Rus kwam bij Toro Rosso in ongenade nadat hij zijn oude niveau niet meer wist te halen en noodgedwongen Red Bull Racing moest verlaten. Sky Sports F1 is er in ieder geval van overtuigd dat het team van Williams deze week nog haar rijdersduo voor 2018 bekend maakt waarna alle stoeltjes voor 2018 zijn gevuld.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"