Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Williams steekt draak met zichzelf in aanloop naar nieuw seizoen

In aanloop naar het komende Formule 1-seizoen hoopt het Williams-team dat het niet alleen beter voor de dag komt dan vorig jaar, maar ook eerder.

Op Twitter blikte Williams op vrijdag vooruit op de testdagen in Barcelona, die over 40 dagen, om precies te zijn op 19 februari, van start gaan op het Circuit de Catalunya. "We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten totdat we voor het eerst in 2020 de baan op mogen. Gerekend vanaf vandaag is het nog 40 dagen tot de eerste testdag", klinkt de renstal enthousiast. Om de onvermijdelijke grappen over Williams en testdagen - vorig jaar kwam de Britse renstal immers pas na drie dagen op de baan, omdat de auto simpelweg nog niet klaar was - te voorkomen, maakte de social media-afdeling de grap zelf maar vast. "Nu zullen er wel allemaal 'zullen jullie er dan überhaupt wel zijn' grappen komen, zeker", voorspelde Williams op cynische wijze in de daaropvolgende Tweet. Beiden zijn hieronder terug te lezen.

1215583035615215616

In before all the: "Will you actually be there though replies..." 🤦‍♂️🤦‍♀️ — ROKiT WILLIAMS RACING (@WilliamsRacing) January 10, 2020

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi