Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Williams-teambaas Vowles: "We leggen nu de basis voor de toekomst"

Als tweede team heeft Williams de livery voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Teambaas James Vowles hoopt vooral voort te kunnen bouwen op het momentum van het vorige seizoen.

James Vowles
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams F1

Williams werd in 2023 zevende in het constructeurskampioenschap in de Formule 1, vooral door ijzersterke prestaties van Alex Albon. Van de 28 punten veroverde Albon er 27, zijn teamgenoot Logan Sargeant pakte één puntje. Dat was wel in zijn thuisrace op het Circuit of the Americas in Austin. Albon pakte met enige regelmaat goede punten en zo eindigde het team uit Grove voor AlphaTauri, Alfa Romeo en Haas.

Teambaas James Vowles blikt vooruit op het nieuwe jaar met de FW46. "We proberen voort te bouwen op het momentum van vorig seizoen. We hebben met Alex en Logan twee coureurs die in staat zijn constant mee te strijden om de punten en tegelijkertijd onze ontwikkeling voor de toekomst leiden", aldus teambaas James Vowles.

"De zevende plek in het kampioenschap (van vorig seizoen, red.) betekende veel voor alle betrokkenen. We hebben de wereld laten zien dat we de basis leggen voor de toekomst. We blijven het team zowel op als naast de baan versterken door verbeteringen door te voeren aan onze infrastructuur, door te investeren in onze mensen en door nieuwe partners aan te trekken", zo vervolgt Vowles.

"Er is nog steeds een lange weg te gaan, maar ik weet dat onze fans, partners en iedereen op het hoofdkantoor in Grove zich samen inzetten om nieuwe geschiedenis te schrijven voor dit iconische team. Het zal tijd kosten, maar ieders steun is essentieel om ons de komende jaren naar succes te leiden. Ik kijk ernaar uit om te zien wat dit seizoen voor ons in petto heeft", zo sluit de teambaas van Williams af.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Duidelijke taal Red Bull komt met statement na felle uitspraken Brown