© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Williams: 'We moeten de problemen met onze auto oplossen'

13 jun. 2018 14:23 Jan van der Burgt 0 reacties
Williams verkeert momenteel in zwaar weer. De auto is niets waard, de coureurs zijn niet in staat de ontwikkeling van de FW41 vlot te trekken en hoofdsponsor Martini haakt per 2019 af.

Williams looft mentaliteit Williams-personeel

Desondanks blijft teambaas Claire Williams strijdlustig. Ze moet naar eigen zeggen ook wel, want als privéteam heeft het de steun van de sponsors hard nodig:

"We kunnen de ontwikkeling van onze huidige auto niet opgeven. We kunnen niet opgeven gedurende het seizoen, omdat de sponsoren dat niet pikken en die hebben we als privéteam juist zo hard nodig", zo laat Claire Williams in gesprek met Sky Sports weten.

"We moeten keihard werken om deze auto te verbeteren en tegelijk mogen we de auto van volgend jaar niet uit het oog verliezen. Die vormt het uitgangspunt voor de jaren erna, dus ook die moet goed zijn."

Ondanks alle misère kan Williams rekenen op één ding: "Wat me herhaaldelijk blijft verrassen is dat iedereen onverminderd positief blijft. Iedereen werkt knetterhard om Williams er bovenop te helpen. Meer kunnen we van hen niet verwachten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen