© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Williams: "Willen het team om Russell heen bouwen"

16 okt. 2018 12:42 Jan van der Burgt 0 reacties
Williams heeft grootse plannen met de nieuw aangetrokken George Russell. De Brit werd gekozen omwille van zijn talent en het team wil dan ook graag voor lange tijd met de jongeling door.

George Russell neemt in de praktijk naar alle waarschijnlijkheid de plaats in van Lance Stroll, die volgend jaar naar Force India zal verkassen. De Brit staat op poleposition om de Formule 2-titel te veroveren en moet daarna met Williams de Formule 1-top gaan bestormen.

Een ambitieus plan natuurlijk, zeker gezien het verloop van het huidige seizoen, maar Russell is wel gekozen vanwege zijn talent, zo geeft teambaas Claire Williams in gesprek met Sky Sports te verstaan: "Dit besluit was niet ingegeven door financiële motieven. Naast geld heeft Williams een coureur nodig met het talent waar Russell over beschikt."

"Met het aantrekken van George willen we duidelijk maken wat onze intenties zijn. We willen het team om hem heen bouwen. Hij moet Williams weer glans gaan geven. We willen hem voor meerdere jaren aan ons binden en wij zullen als team volledig achter hem gaan staan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen