Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2024

Win 30 keer jouw inzet bij zege en snelste ronde Verstappen - ADV

Max Verstappen is torenhoog favoriet voor de zege én de snelste ronde dit weekend, als in Australië de derde race van het seizoen wordt verreden. Unibet heeft ook dit weekend weer de beste odds en pakt uit met een speciale Verstappen boost.

Verstappen Saudi
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Er staat ook dit seizoen geen maat op Max Verstappen, die in zijn Red Bull het veld in de eerste twee races op een hoop reed. Eenvoudig reeg hij de zeges aaneen en in Melbourne kan hij het record van meest opeenvolgende F1-overwinningen evenaren. Een zege zou zijn tiende op rij betekenen!

Bookmaker Unibet ziet Verstappen als de grote favoriet voor zowel de zege als de snelste ronde. Met een odd van 1,60 krijg je normaal gesproken 1,6 keer jouw inleg uitbetaalt, maar speciaal voor nieuwe klanten wordt dit verhoogd tot 30 keer jouw inleg!

Hoe profiteer je van deze unieke quotering?

1. Maak een account aan bij Unibet via deze link
2. Doe een eerste storting
3. Ga onder het tabje Formule 1 naar specials of klik hier en zet vervolgens 1 euro in op 'wint race en rijdt snelste ronde'
4. Klik bij het inzetten de 'Uniboost' van Max aan en sluit de weddenschap

Note: Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers, die 24 jaar of ouder dienen te zijn. Wat kost gokken jou? ‘Stop op tijd. 18+’.

Favorieten voor de GP van Australië

Het is totaal niet verrassend dat Max Verstappen op eenzame hoogte staat in het rijtje met favorieten voor de zege. 'Slechts' 1,18 keer jouw inzet krijg je terug bij een zege van de Nederlander.

Doet de rest niet meer mee dan? Teamgenoot Sergio Perez is al goed voor 13,00 keer jouw inzet bij een zege en Charles Leclerc liefst voor 17,00 keer!

Odds van de favorieten voor de zege:

  • Max Verstappen - 1,18
  • Sergio Perez - 13,00
  • Charles Leclerc - 17,00
  • Carlos Sainz - 26,00
  • Lewis Hamilton - 34,00
  • Lando Norris - 34,00

Check hier alle odds voor de Grand Prix van Australië, waarbij je op veel meer in kunt zetten dan alleen de winnaar. Denk aan de snelste ronde, head-2-heads tussen twee coureurs, aantal uitvallers en nog veel meer!

Max Verstappen specials GP Australië

Je kan bij Unibet op meer dingen inzetten dan alleen op de zege van Verstappen. Is het op de baan niet altijd spannend, in de pitstraat draait het vaak om tienden van seconden. Wordt het een snelste pitstop voor Red Bull, of toch weer McLaren of Ferrari?

Een snelste pitstop van Verstappen is goed voor een odd van 3,50. Voor de kwalificatie wordt de Red Bull-coureur ook gezien als de grote favoriet. Als Verstappen de pole pakt met een voorsprong van minimaal 0,25 seconden is dat goed voor 2,77 keer jouw inzet.

Inzetten op het perfecte raceweekend van Verstappen is ook mogelijk. Pole, zege, snelste ronde én alle ronden aan de leiding rijden - een prachtige Grand Slam - is goed voor 4,00 keer jouw inzet.

Check hier alle speciale Max Verstappen odds

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"