Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Advertorial

Win 50 x je inzet bij een doelpunt tijdens Ajax – Besiktas - ADV

Donderdag 26 september neemt Ajax het thuis op tegen Besiktas. Bookmaker Unibet komt voor deze wedstrijd met een speciale boost!

Wist jij dat er in Nederland tussen de vier en vijf miljoen Ajax-supporters zijn? En wist je dat een kleine 10% van de Amsterdamse bevolking een Turkse achtergrond heeft? Je snapt daarom dat de wedstrijd Ajax – Besiktas flink in de belangstelling staat. Zeker omdat Unibet met een heerlijke 50x boost op de proppen komt bij deze wedstrijd in de Europa League. Een boost waarvoor je eigenlijk maar één doelpunt nodig hebt!

50x boost voor Ajax – Besiktas

Natuurlijk genieten zowel Ajax als Besiktas het liefste van de hymne van de Champions League. Toch liegt het deelnemersveld van de Europa League er niet om. Grote clubs als Manchester United, Porto, AS Roma en Tottenham Hotspur zijn de koker ingegaan en dromen van het winnen van een Europese prijs. Iets wat ook geldt voor Ajax en Besiktas.

 Unibet biedt een geweldige actie voor nieuwe spelers. Jij krijgt namelijk van odds van 50.00 voor minimaal één doelpunt tijdens Ajax – Besiktas. Met andere woorden, jouw weddenschap is winnend als Ajax óf Besiktas scoort tijdens dit duel. Zo valt er altijd iets te juichen!

Levert een treffer je €49 op?

Het ligt voor de hand dat er wordt gescoord tijdens Ajax – Besiktas. De Amsterdammers speelden al 25 wedstrijden op rij waarin minimaal een doelpunt viel. Of er bij Besiktas ook veel gescoord wordt? Met 25 doelpunten in de laatste zes officiële duels ligt het gemiddelde op meer dan vier goals per wedstrijd!

 Normaal gesproken liggen de odds voor meer dan 0,5 doelpunten tijdens Ajax - Besiktas op 1.01. Met odds van 50.00 maakt Unibet het nu wel heel bont. Met de maximale inzet van €1 win je mogelijk €49. Het enige wat je nodig hebt is een doelpunt. Om deze 50x boost te krijgen dien je een account aan te maken en vervolgens een eerste storting te verrichten. Let op, deze boost geldt alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Europa League bij Unibet

Naast de Champions League, Conference League en alle nationale competities geniet je bij Unibet, het beste online casino van 2024, volop van de Europa League. Al is het alleen maar omdat Ajax, AZ Alkmaar en FC Twente meedoen. Maak het toernooi nog spannender door te wedden op de Europa League. Jij wilt toch ook genieten van de hoogste odds en het breedste aanbod bij Unibet?

Profiteer nu van deze tijdelijke 50x boost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Scoort Ajax of Besiktas tijdens de wedstrijd? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

In dit artikel

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent