Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Win tickets voor de Grand Prix van Nederland t.w.v. € 2000

De Dutch Grand Prix is het hoogtepunt van het jaar voor iedere F1-liefhebber en jij kunt er bij zijn! RacingNews365 geeft samen met CM.com twee tickets voor een geheel verzorgde race weg!

Zondag 27 augustus klokslag 15:00 beginnen Max Verstappen en zijn rivalen aan de Dutch Grand Prix op het CM.com Circuit Zandvoort. De afgelopen twee edities werd het een waar volksfeest op de oranjegekleurde tribunes en beleefden tienduizenden fans de dag van hun leven. Samen met CM.com geeft RacingNews365 twee tickets weg voor dé race van het jaar! En niet zo maar tickets, maar een compleet verzorgde dag voor twee personen t.w.v. € 2.000 per persoon. In de ochtend reis je richting Zandvoort af, waar je vanaf de transferlocatie afreist naar het CM.com beach house in Zandvoort. Daar geniet je van een luxe ontbijt. Vervolgens ga je naar het circuit, waar je een prachtig plekje op de tribune op het rechte stuk hebt. Hierdoor kijk je uit op de pitstraat en de Tarzanbocht. Na afloop van de race geniet je na van een BBQ diner bij de CM.com beach club en word je naar de transferplek vervoert. Wil jij twee tickets winnen? Laat dan snel jouw gegevens hieronder achter.

Mocht je meer willen weten over hoe CM.com de fans tijdens de Grand Prix een optimale fanbeleving geeft? Bekijk het hier .

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"