Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Wolff beoordeelt Mercedes-updates: "Dichtbij elkaar, als je buiten Verstappen rekent"

Toto Wolff loopt niet over van enthousiasme als hem gevraagd wordt de Mercedes-updates te beoordelen na de eerste twee vrije trainingen. Hij blijft voorzichtig en vindt het positieve in kleine dingen.

Mercedes introduceerde een groot updatepakket voor de Formule 1 Grand Prix van Monaco. Mercedes temperde op voorhand de verwachtingen, terwijl de neutrale fan hoopt dat men het Red Bull daarmee iets moeilijker kan maken. Hoe luidt het oordeel van teambaas Toto Wolff na twee vrije trainingen?

"De auto is met deze upgrade in ieder geval niet veel slechter geworden en hier in Monaco is dat een goede zaak. De tijden zitten echt heel dichtbij elkaar", zo vertelt Wolff aan Sky Duitsland, om daar aan toe te voegen: "Als je buiten Max Verstappen rekent, wellicht."

"Wat betreft die auto: die laat ons nog niks zien wat ons niet bevalt", zo vervolgt de Oostenrijker, die aangeeft dat er net als in de eerste vrije training met verschillende setups werd gereden.

"Met dat verschil dat we nu een setup hebben gevonden die wat meer naar de zin is van George Russell."

Wolff verwacht spannende strijd binnen een paar tienden

Kan Mercedes met deze updates op zaterdag een rol van betekenis spelen in de kwalificatie nu ze eigenlijk niet zo heel ver achter de tijd van Verstappen zitten? "We hebben met de motor misschien nog wat achter de hand."

"We zullen er wel achter komen waar Max toe in staat zal zijn, maar ik denk dat alles zich binnen zo'n drie tienden zal afspelen."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Magistrale Verstappen evenaart twee unieke records in kwalificatie Imola