Wolff: "Formule E tegen de verwachtingen in populair"

06 feb. 2018 18:51 Jan van der Burgt 0 reacties
Mercedes-teambaas Toto Wolff erkent dat de Formule E snel groeit en een rijke toekomst tegemoet gaat, iets dat hij enkele jaren geleden niet had kunnen vermoeden.

Mercedes-teambaas kijkt uit naar deelname Mercedes

Afgelopen weekend werd in Chili de vierde ronde van alweer het vierde seizoen sinds de oprichting van de Formule E verreden. De klasse wint momenteel aan populariteit en belangrijker nog, kan rekenen op de belangstelling van de grotere autofabrikanten.

Mercedes-teambaas Toto Wolff ziet ook dat de Formule E een steeds belangrijkere speler op de autosportmarkt wordt: "En dat geheel tegen de verwachtingen in", geeft Wolff toe, die daarmee indirect aangeeft eerder niks in de klasse te hebben gezien."

"Formule E-kopstuk Alejandro Agag en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd door de klasse te maken tot wat het nu is. De Formule E past naadloos in het huidige tijdsbeeld en de diverse autobedrijven kunnen gewoon niet om de klasse heen."

Mercedes stapt zelf vanaf 2019 in de klasse, een moment waar Wolff zelf ook zeer naar uitkijkt: "Mercedes verbreedt met toetreding tot de Formule E haar eigen horizon en dat is een spannend vooruitzicht. Ik heb de plaatjes van de nieuwe Formule E-bolide gezien ik moet zeggen dat het spectaculair oogt."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen