Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Carlos Sainz

Wolff gooit Mercedes-deur dicht voor Sainz

Het enige zitje dat nog vrij is bij een topteam voor 2025 is het stoeltje bij Mercedes. Mocht Carlos Sainz nog hoop hebben, heeft teambaas Toto Wolff een keiharde boodschap voor de Spanjaard.

Wolff Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Carlos Sainz is en blijft de spil in Silly Season voor 2025. Hij heeft gegokt op een zitje bij een topteam, maar lijkt het erop dat Sainz het volgend jaar moet doen met een plek bij een team in de achterhoede. Stake F1/Audi en Williams lijken de grootste kanshebbers te zijn op de handtekening van de Spanjaard.

Als Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, wordt gevraagd of het waar is dat Sainz niet meer op de lijst van de Zilverpijlen staat, dan geeft hij een zeer duidelijk antwoord. "Ja, we willen ons gewoon concentreren op Andrea Kimi Antonelli. Dat is onze toekomst. We willen ons ook inzetten voor de jonge coureurs. Dat hebben we ook tegen Carlos gezegd", zo vertelt Wolff tegenover Sky DE.

Als er dan de enigszins logische conclusie wordt getrokken dat Antonelli in 2025 naast George Russell komt te zitten, bevestigt Wolff dat nog niet. "We hebben nog geen beslissing genomen. Er zijn nog anderen die ook nog interessant zouden kunnen zijn", aldus Wolff.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Canada 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training