Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Toto Wolff

Wolff: "Grote verrassing dat Ferrari nu al heeft gekozen voor een nieuwe motor"

Het team van Ferrari liep dit seizoen al tegen meerdere betrouwbaarheidsproblemen aan. Dat lijkt de voornaamste keuze te zijn geweest voor de Italianen om nu al een motorwissel door te voeren, twee races eerder dan gepland. Toto Wolff liet dan ook weten verrast te zijn door de keuze van het Ferrari-team.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

In gesprek met Gazzetta dello Sport liet Wolff weten dat hij niet begrijpt waarom de Italianen nu al gebruik maken van een nieuwe motor. "Wanneer het team van Ferrari heeft besloten om de motor nu al te vervangen doordat ze daadwerkelijk een sterkere motor hebben ontwikkeld, dan kan ik de keuze begrijpen."

"De vraag is echter of dit het geval is. Het kan namelijk ook zo zijn dat deze motor slechts is gebracht vanwege de betrouwbaarheidsproblemen van de vorige motor. Voor mij komt de gemaakte keuze van Ferrari echter als een grote verrassing. Wij zullen wat er ook mag gebeuren dit weekend, niet af stappen van onze gemaakte planning. Dat betekent dat wij pas in Canada onze nieuwe motoren mee zullen nemen."

Overigens is de Oostenrijker verbaast door de sterke seizoenstart van zijn eigen team: "Ik kan onze goede prestaties van dit jaar nog niet verklaren, al wil ik wel duidelijk maken dat wij deze winter absoluut geen blufpoker hebben gespeeld! Daarnaast hadden we ook wat geluk, want Ferrari had zomaar al twee races kunnen winnen. De zege in Bahrein is ons wat dat betreft echt in de schoot geworpen", aldus Wolff.

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Spanje 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap.

Speel mee

0 reacties