© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Wolff: 'Hamilton gaat niet naar Ferrari'

18 jul. 2017 11:52 Ruud Dimmers 0 reacties
Mercedes-teambaas Toto Wolff spreekt de geruchten over een vertrek van Lewis Hamilton naar Ferrari tegen. Het contract van de Brit loopt eind 2018 af en Hamilton heeft al vaker laten weten dat hij een voorliefde heeft voor Ferrari.

Wolff: 'Geruchten over overstap Hamilton zijn onzin'

In Engeland waren er wederom de speculaties dat Hamilton de overstap naar Ferrari wil maken. Teambaas Toto Wolff drukte de geruchten direct de kop in.

"Ik weet niet wie die verhalen over Lewis en Ferrari de wereld in heeft geholpen, maar ze zijn niet afkomstig van iemand uit ons team of van Lewis."

"Lewis heeft een aantal keer aangegeven dat hij een liefhebber van Ferrari is, zoals velen dat van ons zijn. Ferrari is een team waarvoor iedere coureur wil rijden, maar er speelt niets op dat vlak."

"Hamilton rijdt op dit moment in de snelste auto en heeft ook geen reden om weg te gaan. Zijn contract loopt nog tot het einde van 2018. De geruchten zijn op niets gebaseerd."

Lewis Hamilton rijdt sinds 2013 voor het team van Mercedes en won de wereldtitel in 2014 en 2015. Op dit moment staat hij nog slechts één punt achter Ferrari-coureur Sebastian Vettel in het WK.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen