Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff heeft onheilspellende boodschap voor concurrentie Verstappen

Mercedes-teambaas Toto Wolff is duidelijk over de kansen voor iedereen in de Formule 1 met uitzondering van Max Verstappen. Volgens de Oostenrijker is de Nederlander dit jaar simpelweg niet te pakken.

Wolff Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Vier polepositions in de eerste vier races van het jaar en inmiddels staat de teller ook alweer op drie overwinningen in 2024. De dominantie van Max Verstappen in de Formule 1 blijft maar voortduren en dat gaat niet zomaar stoppen, zo denkt Mercedes-teambaas Toto Wolff.

De Oostenrijker ziet Verstappen maar wat graag naar het team uit Brackley komen, maar hij weet ook dat Mercedes op dit moment geen winnende auto kan geven aan de Nederlander. En dus gaat de drievoudig wereldkampioen vrolijk door met het behalen van overwinningen in de Red Bull.

Wolff deelt na afloop van de Grand Prix van Japan zijn gedachten over de dominantie van de Nederlander in 2024. "Niemand gaat hem dit jaar pakken. Hoe hij rijdt, als je de auto ziet en hoe hij met de banden omgaat, het is gewoon spectaculair. Het gaat dit jaar alleen maar om wie er best of the rest wordt, dat is het gevecht. Hopelijk kunnen we McLaren en Ferrari bijhalen in de strijd om de tweede plek. Dat is wat het is voor dit jaar en wat het vorig jaar ook al was."

Wordt het dan niet saai om de Formule 1 te volgen als niemand Verstappen kan bijhalen? "Ik geloof dat we de Ferrari's dichter bij Max hebben gezien in verschillende races en ik denk dat we zelf dichter bij de Ferrari's kunnen zitten dan dat we hier hebben laten zien. Het is dus nog steeds opwindend. Maar we moeten onszelf pushen om een betere show te laten zien en ze eventueel uit te dagen."

In de eerste vier races stond Mercedes nog geen enkele keer op het podium en is de vijfde plek van George Russell in Bahrein het beste resultaat tot nu toe. Wolff wil dan ook verder naar voren. "Op dit moment zijn we niet in staat om tegen Ferrari en McLaren te vechten, maar dat gaan we wel doen. Het is zeker een realistisch doel, in ieder veel realistischer dan om te vechten met Max", zo sluit Wolff af.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Toekomst Newey's manager hint op zijn volgende stap na Red Bull-vertrek