Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Wolff houdt Mercedes met beide benen op de grond: "Daartoe nog niet in staat"

De hype rond Mercedes is groot en met drie overwinningen uit de laatste vier Grands Prix komt dat ook niet uit de lucht vallen. Toto Wolff echter houdt zijn manschappen bij de les nu het F1-circus is neergestreken in Zandvoort.

Hamilton race Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes is afgereisd naar Zandvoort, waarbij menigeen hen aanwijst als in ieder geval één van de favorieten. Het recente track record met drie overwinningen uit de laatste vier Grands Prix draagt daar natuurlijk aan bij. Hoewel hij met gepaste trots stilstaat bij die statistieken, houdt hij zijn team bij de les in zijn vooruitblik op de Nederlandse Formule 1-afspraak.

"We zijn er klaar voor om in Zandvoort verder te racen. Voor de zomerstop hebben we momentum opgebouwd met een verbeterde auto en sterkere resultaten. We willen die progressie in de laatste tien races van het seizoen doortrekken, maar we weten dat we terrein goed moeten maken. We zijn nog niet in staat om in alle Grands Prix mee te strijden om overwinningen."

"We hebben goede stappen gezet in het verbeteren van de zwaktepunten van de W15 en werken er hard aan om nog meer stappen te zetten. Als we daarin slagen, zullen we het gat naar de mensen voor ons in beide kampioenschappen dichten."

In zijn vooruitblik moet Wolff ook de Nederlandse F1-fans aanstippen: "Zandvoort is een uitdagend circuit. Met zijn kombochten en snelle, maar krappe delen geeft het echt een old school-gevoel. De gepassioneerde Nederlandse fans creëren altijd een geweldige sfeer. Het is een mooie locatie om weer aan het werk te gaan en we kijken uit naar de uitdagingen die nog gaan komen."

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Waarom Verstappen en Red Bull 2025 nú al moeten redden