Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff in de wolken na contractverlenging Hamilton: "De grootste ster van F1"

Lewis Hamilton is in ieder geval nog tot en met 2025 Mercedes-coureur. Toto Wolff is daar zeer blij mee.

Toto Wolff en Lewis Hamilton zijn na maanden onderhandelen een nieuw contract overeengekomen. Een formaliteit, zo vertelt de teambaas bij de bekendmaking. Hamilton is Mercedes en Mercedes is Hamilton. Samen willen ze terug naar de top.

"Ons partnership met Hamilton is een van de meest succesvolle uit de sportgeschiedenis", jubelt de Oostenrijker. "Dat we samen verder zouden gaan, was altijd al slechts een formaliteit. Om het nu eindelijk bekend te maken, zorgt voor een boost aan energie."

Volgens Wolff is Hamilton een voorbeeld voor iedereen, zowel op als naast het asfalt. "Zijn kwaliteiten als een pure racecoureur worden geïllustreerd door een geweldig trackrecord, maar door de jaren heen is hij een steunpilaar en leider geworden van ons team."

"Zijn leiderschapskwaliteiten zijn cruciaal in de jacht op de wereldtitel. Als Formule 1's grootste ster heeft hij bovendien een belangrijke rol gespeeld op het vlak van diversiteit, inclusie en duurzaamheid. Dat zal de komende jaren het fundament vormen voor ons succes."

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Red Bull-kopstuk mysterieus over upgrade: "Interessant voor ons"