© Scuderia Ferrari

Nieuwsoverzicht

Wolff: "Kritiek op Vettel niet fair"

08 sep. 2018 08:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Sebastian Vettel krijgt na de recente stroom van kritiek aan zijn adres steun uit onverwachte hoek. Mercedes-teambaas Toto Wolff gaat voor hem op de bres staan.

"Sebastian Vettel is te gretig." "Sebastian Vettel moet zijn kansen afwachten." "Sebastian Vettel presteert slecht onder druk." Het moge duidelijk zijn. Sebastian Vettel kreeg veel kritiek over zich heen na de verprutste Grand Prix van Italië, waarin hij tegen Lewis Hamilton botste en spinde.

Als Mercedes-teambaas Toto Wolff in gesprek met Die Welt wordt gevraagd wie in zijn ogen de betere coureur is, Hamilton of Vettel, antwoordt hij natuurlijk dat Hamilton bij hem op één staat:

"Ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar ik zou zeggen dat Lewis Hamilton de beste coureur is van de laatste jaren. Dat gezegd hebbende vind ik de recente kritiek op Sebastian Vettel niet terecht", zo laat Wolff weten alvorens hem wordt gevraagd dat standpunt toe te lichten:

"Sebastian is nu eenmaal een agressieve coureur. Er is moed voor nodig om de acties te maken die hij maakt en soms gaat dat weleens fout. Hij is er echter wel vier keer wereldkampioen mee geworden en daarmee heeft men dat maar van hem te accepteren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen