© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Wolff lachend: 'Vettel naar Mercedes'

23 jan. 2018 10:02 Ruud Dimmers 1 reacties
In de hedendaagse media wordt van een mug een olifant gemaakt. In dat kader was Mercedes-teambaas Toto Wolff deze keer de journalisten te slim af na een ontmoeting met Sebastian Vettel.

Toto Wolff is journalisten te snel af

Anno 2018 wordt ieder verhaal in de media vergroot. Van de vriendin van Max Verstappen tot en met de meest wilde transfers van coureurs. 

Toto Wolff ziet er soms de humor wel van in en vatte deze keer de koe bij de horens om de journalisten te slim af te zijn. Wolff was te gast bij de wereldbeker skiën op de beroemde Hahnenkamm. Net als de halve racewereld overigens. 

De Oostenrijker kwam daar Sebastian Vettel tegen en de twee hadden een onderonsje samen met Daimler-directeur Bodo Uebber. Normaal gesproken zouden de kranten direct vol staan met de headline 'Vettel naar Mercedes'.

Toto Wolff laat aan de Kölner Express weten dat hij de headlines alweer voor zich ziet. Van de ontmoeting zijn immers foto's gemaakt. 

"De krantenkoppen laten schrijven zichzelf: 'Vettel naar Mercedes!', grapt Wolff. 'Sebastian en ik zijn gewoon buren in Zwitserland en gaan vriendschappelijk met elkaar om. Een praatje met iemand maken als je die tegenkomt is daar onderdeel van."

Niet alleen Vettel en Wolff waren te gast op de Hahnenkamm. Red Bull was sterk vertegenwoordigd met onder andere Max Verstappen, Pierre Gasly en motorcoureur Marc Marquez.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen