Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wolff lacht om sneer van Horner: "Dat beeld moet snel van mijn netvlies"

In het Grand Prix-weekend van Qatar zei Red Bull-teambaas Christian Horner dat hij de kont van Toto Wolff niet hoefde te kussen. De twee teambazen zoeken verbaal steeds meer de confrontatie op, al kan Wolff er nog steeds om lachen.

In Qatar bevestigden Toto Wolff en Christian Horner dat ze geen vrienden van elkaar zijn. Laatstgenoemde gooide daar nog een schepje bovenop en zei dat hij 'zijn kont niet hoeft te kussen of iets dergelijks', een situatie waar de Mercedes-teambaas niet aan moet denken en het liefst zo snel mogelijk vergeet. "Daar doe je niks mee", antwoordt Wolff als OE24 hem vraagt naar hoe hij op een dergelijke opmerking moet reageren. De Oostenrijkse teambaas moet lachen om de opmerking van zijn Red Bull-rivaal. "Dat beeld moet in ieder geval snel van mijn netvlies afgehaald worden."

Wolff noemt alle komende prestaties 'een bonus'

Met nog twee races te gaan is het enorm spannend in de titelstrijd van 2021. Wolff gelooft in de prestaties van Mercedes, al zet hij Mercedes niet gelijk in de favorietenrol. "We hebben de snelheid in onze auto en we hebben de juiste geest om tot het einde te vechten. Niemand had verwacht dat we het (kampioenschap, red.) open konden houden. Alles wat nu komt is een bonus en we genieten van elke minuut." Ook Lewis Hamilton geniet in volle teugen van het kampioenschap. Na de sterke overwinningen in Brazilië en in Qatar lijkt de Brit steeds dichter bij een titel te komen. "We staan dicht achter ze en kwamen van veel verder weg. Als we deze titel winnen zou het geweldig zijn. Als we verliezen, dan hebben de anderen het verdiend en kijken we naar volgend jaar", aldus Wolff.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie