Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wolff: "Met dat enorme vermogen is Red Bull-Honda titelkandidaat"

Toto Wolff is diep onder de indruk van wat Red Bull in samenwerking met Honda heeft laten zien tijdens de Grand Prix van Australië. De Oostenrijker ziet Red Bull als titelkandidaat, vooral door het 'enorme' vermogen van de krachtbron.

Ja, Toto Wolff geeft in gesprek met Motorsport.com aan dat hij het 'mooi' vindt om Red Bull weer terug te zien aan de kop, maar hij weet nu ook dat Mercedes een rivaal voor de wereldtitel erbij heeft.

"Het vermogen waarmee Max Verstappen Sebastian Vettel wist te verschalken moet enorm zijn geweest. Zo móét je wel rekening houden met de combinatie Red Bull/Honda in de strijd om het kampioenschap." Het verschil tussen Mercedes en Red Bull was nog redelijk groot, erkent ook Wolff, maar de Oostenrijker ziet het team uit zijn thuisland dus wel dichterbij komen. De eerste podiumplaats voor Honda sinds de terugkeer in 2015 was een eerste belangrijke stap. "Honda heeft moeilijke tijden achter de rug. Het is nu dan ook mooi om die mannen blij op het podium te zien. Het zijn stuk voor stuk kundige mensen die het hebben verdiend om hier weer te staan."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'