Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff met stomheid geslagen door onderzoek naar Russell: "Volkomen belachelijk"

Mercedes-teambaas Toto Wolff noemt het onderzoek naar George Russell 'volkomen belachelijk'. De Brit wordt door de stewards onderzocht vanwege het buiten de baan drukken van McLaren-coureur Oscar Piastri.

Wolff Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

George Russell was in de Mercedes aan het einde van de Grand Prix van Japan op jacht naar meer punten en daarbij kwam hij McLaren-coureur Oscar Piastri tegen. De Australiër lag op P8 en Russell zette voor de laatste chicane een inhaalactie in, waarbij hij Piastri buiten de baan drukte. De beide coureurs mogen daarvoor naar de stewards toe en Mercedes-teambaas Toto Wolff reageert furieus op het onderzoek.

"Het is volkomen belachelijk om dit te onderzoeken. Ik ben het doorgaans niet 100% met een onderzoek eens of juist oneens, maar aan het eind van de dag was er in dit geval geen contact en was er geen winst wat betreft positie. Het is dus van de zotten", zo reageert Wolff tegenover Sky Sport.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Ziet Ferrari-komst Newey wel zitten