Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Wolff onder de indruk van Verstappen: "Wij wonnen zoveel races met twee coureurs..."

Mercedes slaagde erin om tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi de tweede plaats in het constructeurskampioenschap veilig te stellen. Teambaas Toto Wolff is tevreden, maar wil het vooral over Red Bull en Max Verstappen hebben.

Wolff Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Missie geslaagd voor Mercedes. De Zilverpijlen moesten een voorsprong van drie punten verdedigen op Ferrari en stelden hun tweede positie in het constructeurskampioenschap veilig tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi. George Russell werd derde, Lewis Hamilton negende. Toto Wolff is er blij mee, maar ziet het niet als overwinning. Hij is onder de indruk van Max Verstappen en Red Bull.

"Het record van hen is ongelofelijk", vertelt Wolff bij Viaplay. De Oostenrijker verwijst naar de negentien zeges van Verstappen. "Wij wonnen negentien races met twee coureurs in 2016... Max is van topniveau, net als hun engineers. Red Bull heeft het geweldig gedaan en daar moet ik ze mee feliciteren."

Wolff vervolgt zijn verhaal door naar de situatie van Mercedes te verwijzen. Volgens de teambaas is het gek om voor de tweede plaats te racen. "Je hebt een goede dag en hoopt dat je op P2 eindigt in het constructeurskampioenschap. Maar het herinnert je er ook aan dat het alleen maar om de tweede plaats gaat. Ik ben wel blij voor onze mensen, die zo hard werken."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na historische pole Verstappen in Imola