Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Toto Wolff

Wolff slaat geruchten neer: "Ik heb geen verrassing in petto"

Toto Wolff lijkt op korte termijn het team van Mercedes niet in te ruilen voor een nieuw Formule 1-avontuur. De Oostenrijker hint naar een langer verblijf bij Mercedes.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Toto Wolff werd de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar een ander team na 2020. Lewis Hamilton gooide nog wat olie op het vuur door te stellen dat hij weet dat de Mercedes-teambaas nadenkt over zijn toekomst.

Zonder te stellen dat zijn toekomst in beton gegoten is, geeft Toto Wolff in gesprek met Autosport echter aan dat hij waarschijnlijk Mercedes trouw blijft: "Ik voorzie op dat vlak geen verrassingen."

"Een belangrijk deel van mijn geluk haal ik uit mijn goede relatie met het team, evenals uit de goede relaties met de mensen die bij Daimler (moederbedrijf van Mercedes, red.) de lijnen uitzetten. Het vertrouwen dan men in ons team heeft gesteld was nodig om het Formule 1-team zo succesvol te maken. Elk besluit over mijn toekomst zal ik daarom niet 'zomaar' nemen."

Wolff benadrukt dat er binnen Mercedes sprake is van een open gesprekshouding en dat elk beslissing die hij zal nemen, nooit als een verrassing zal komen. Hetzelfde geldt voor een mogelijk vertrek van Lewis Hamilton, die wordt gelinkt aan een Ferrari-stoeltje per 2021.

"Het is normaal dat er gesprekken plaatsvinden tussen Ferrari en Hamilton, dat is inherent aan het silly season. Wij spreken daar op onze beurt weer openlijk over, dus ook op dat vlak zal er nooit een aap uit de hoge hoed getoverd worden."

0 reacties