Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Mercedes

Wolff spreekt over toekomst Hamilton: "Dat zou een schande zijn voor de Formule 1"

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft gesproken over de toekomst van Lewis Hamilton in de Formule 1 en bij Mercedes. Harde antwoorden krijgen we andermaal echter niet.

Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Als sinds de Grand Prix van Abu Dhabi onttrekt Lewis Hamilton zich zowel in de echte wereld als op social media aan het publieke oog. Geruchten over een mogelijk vertrek uit de Formule 1 zwellen aan. Niet voor niet stelt het Oostenrijkse Kronen Zeitung in gesprek met Mercedes-teambaas Toto Wolff de twee meest prangende vragen: Hoe gaat het met Hamilton, aangezien hij wel heel erg stil is? En gaat hij door?

Wolff begint zijn antwoord door voor Hamilton op de bres te gaan voor wat betreft zijn zwijgen: "Hoeveel hindernissen er in het verleden ook voor hem zijn opgeworpen, Hamilton heeft altijd geweten dat hij enkel op de baan hoeft te spreken. Maar het valt hem zwaar zolang hij niet helemaal weet wat goed is en wat niet. Dat heeft tijd nodig."

Wolff drukt geruchten opnieuw niet de kop in

Gevraagd of Hamilton wel of niet stopt met F1 moet Wolff opnieuw een concreet antwoord schuldig blijven, waarmee hij suggereert dat hij werkelijk het antwoord op die vraag niet weet: "Ik hoop heel erg dat we hem terug gaan zien, dat is voor de Formule 1 nu ook het allerbelangrijkste. Het zou een schande zijn voor de Formule 1 als de beste coureur besluit te stoppen om dit soort onredelijke beslissingen."

De komende weken lijkt een één op één tussen Hamilton en Wolff niet aan de orde te zijn: "We zullen elkaar op zijn laatst in februari weer ontmoeten. Dat zal dan echter niet zijn om samen tequila te drinken. Daar heb ik er genoeg van achter de kiezen in Abu Dhabi."

Ook interessant:

Wat verdient Max Verstappen?

Hoeveel miljoenen euro's nemen Verstappen en Hamilton mee naar huis? Bekijk hieronder de video met het overzicht van F1-salarissen.

Meer van dat soort mooie Formule 1-video's? Abonneer je dan op ons kanaal.

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

78 reacties

Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten