Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff vreest Verstappen ondanks prachtresultaat: "Max gaat zeker komen"

Een 1-2'tje voor Mercedes, dat was al even geleden. Toto Wolff is superblij met de prestaties van George Russell en Lewis Hamilton op Silverstone, maar rekent zich nog niet rijk.

Russell Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

George Russell en Lewis Hamilton brachten Mercedes in extase door een 1-2'tje te pakken in de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië. De Zilverpijlen kwam bovendrijven op een droog circuit en versloegen Lando Norris en Max Verstappen. Toto Wolff verschijnt met een grote glimlach bij Sky DE.

"Dit is al een tijdje niet meer gebeurd", stelt Wolff, die wel gelijk naar Verstappen wijst. "Eerlijk gezegd weet ik niet wat er met Max aan de hand was. Desondanks is het tof dat we op de eerste rij staan op Silverstone. Het was verrassend voor ons. Ik denk dat het door de temperaturen komt, want je had een trui en een jas nodig. Dat ligt ons wel en bij de anderen verdween de snelheid een beetje. Ik wens dat we een koude zomer tegemoet gaan, ook in Hongarije en België."

De Oostenrijker looft polesitter Russell. "Hij laat in de kwalificatie keer op keer zien hoe sterk hij is. Als we in de race een snelle auto hebben, kan het mooi gaan worden. Als Max schade had, komt hij er echter zeker nog aan. Norris is sowieso snel, dus ik denk dat een podiumplaats een realistisch doel is. De zege misschien niet eens."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"