Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wordt dit de nieuwe auto van Max Verstappen?

Het is nog een maand wachten alvorens we de nieuwe RB14 van Max Verstappen en Daniel Ricciardo mogen zien. Binnen de Red Bull familie is er echter al wel een auto onthuld. De Red Bull van het Red Bull Holden Racing Team dat uitkomt in het Australische V8 Supercar kampioenschap. Reden genoeg voor Racingnews365, #MsportXtra en designer Tim Holmes om de link te leggen naar de bolide van Max Verstappen. Red Bull volgde de afgelopen jaren in de verschillende raceklassen het design van de Formule 1. Zo zagen we de matte blauwe kleur op de RB13 van Verstappen, maar zagen we deze ook terug in de designs van de MotoGP KTM en op de Holden V8 Supercar van 2017. Hieronder enkele voorbeelden:

Binnen Red Bull houdt men normaal gesproken enorm van herkenbaarheid. Toen Holden de nieuwe Red Bull supercar presenteerde voor 2018 was daarop een frisse witte kleur terug te zien. Bekijk hieronder de bolide van het Red Bull Holden Racing Team voor 2018.

Als Red Bull de traditie voortzet om de basiselementen van het design ook toe te passen in andere raceklassen dan zien we het wit mogelijk ook terug in de Formule 1 en MotoGP. Ontwerper Tim Holmes geeft ons al een voorproefje van hoe dat er op de RB14 van Verstappen uit zou kunnen zien.

Viaplay
x
Breaking FIA verwerpt protest Aston Martin