Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wordt het drie op een rij voor Jeffrey Herlings?

Zondag 6 mei is het smullen voor de ware motocrossliefhebber. De beste motocrossers ter wereld komen naar Circuitpark De Kuilen in Mill voor de derde ronde van de Dutch Masters of Motocross. Onder hen natuurlijk onze eigen Jeffrey Herlings, leider in het tussenklassement 500cc van zowel DMoMX als MXGP, en Glenn Coldenhoff.

Ronde nummer drie van de Dutch Masters of Motocross in Mill belooft een spektakelstuk te worden. Fans kunnen op zondag 6 mei genieten van alle actie de baan, maar ook daarbuiten valt er veel te beleven, waaronder een meet & greet met de wereldtoppers uit de MXGP, waaronder Jeffrey Herlings. Dichterbij de coureurs kan je als fan niet komen! MEET & GREET MET MXGP-WERELDTOPPERS De manches starten vanaf 11.30 uur. ’s Middags, aan het einde van de tweede manche van de 85cc, is er rond 15.00 uur een Meet & Greet in het rennerskwartier met zes wereldtoppers uit het MXGP-wereldkampioenschap. Hier ontvangen fans een poster met handtekening uit de handen van hun 500cc-helden: Jeffrey Herlings (NL), Glenn Coldenhoff (NL), Romain Febvre (F), Max Anstie (GB), Shaun Simpson (GB) en Jeremy Seewer (CH). WIE STOPT JEFFREY HERLINGS? Zondag zijn alle ogen op Herlings gericht, maar daarnaast is nog veel meer te genieten. Met ruim 250 coureurs aan de start, verdeeld over vier klassen, bieden de Masters in Mill volop vuurwerk en spannende races. Het dagprogramma begint om 08.30 uur met de trainingen van de 85cc, gevolgd door 125, 250 en 500 cc.

De fans kunnen zich zondag verheugen op races op het scherpst van de snede. Jeffrey Herlings gaat weliswaar comfortabel aan de leiding in de 500cc, maar met de hete adem van zijn twee Franse achtervolgers Gautier Paulin en Romain Febvre in de nek, kan hij zich geen fouten veroorloven. De verschillen achter beide Franse coureurs zijn niet onoverbrugbaar, met name voor de aanstormende Britten Shaun Simpson en Max Anstie. De 500cc-coureurs zullen tot op de limiet moeten gaan om hun klassering te verdedigen of te verbeteren. LOCATIE EN TICKETS Circuitpark De Kuilen, Fazantweg 155453 JM, Langenboom Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op het circuitpark. 18 jaar en ouder: € 20,00 12 t/m 17 jaar: € 10,00 Tot 12 jaar: toegang gratis

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"