Zak Brown krijgt nieuwe functie bij McLaren Racing

11 apr. 2018 13:05 Koen Bakker 0 reacties
Zak Brown wordt CEO van het team van McLaren. De Brit was tot op heden uitvoerend directeur van de McLaren Technology Group.

McLaren 'stroomlijnt' organisatiestructuur

De McLaren Technology Group kende voor de aanpassing twee divisies: de McLaren Automotive en de McLaren Technology Group. Laatstgenoemde had voorheen drie afdelingen: McLaren Applied Technologies, McLaren Marketing en McLaren Racing. 

McLaren noemt de aanpassing het 'stroomlijnen van de organisatie'. De twee divisies van McLaren Group zijn verwijderd en er komen drie afdelingen direct onder McLaren Group te staan: Applied Technologies, Automotive en Racing. 

Zak Brown maakt nu binnen McLaren Racing de overstap naar de functie van CEO. Hij was eerder uitvoerend directeur van de McLaren Technology Group. Brown gaat dankzij de aanpassing zich nog meer toespitsen op de autosport, met Formule 1 als voornaamste focus.

De bedrijfsstructuur binnen het McLaren-team wordt door de wijziging duidelijker. Teambaas Eric Bouiller staat als teambaas van McLaren nog altijd onder Zak Brown op de ladder. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen