Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zak Brown krijgt nieuwe functie bij McLaren Racing

Zak Brown wordt CEO van het team van McLaren. De Brit was tot op heden uitvoerend directeur van de McLaren Technology Group.

De McLaren Technology Group kende voor de aanpassing twee divisies: de McLaren Automotive en de McLaren Technology Group. Laatstgenoemde had voorheen drie afdelingen: McLaren Applied Technologies, McLaren Marketing en McLaren Racing. McLaren noemt de aanpassing het 'stroomlijnen van de organisatie'. De twee divisies van McLaren Group zijn verwijderd en er komen drie afdelingen direct onder McLaren Group te staan: Applied Technologies, Automotive en Racing.

Zak Brown maakt nu binnen McLaren Racing de overstap naar de functie van CEO. Hij was eerder uitvoerend directeur van de McLaren Technology Group. Brown gaat dankzij de aanpassing zich nog meer toespitsen op de autosport, met Formule 1 als voornaamste focus. De bedrijfsstructuur binnen het McLaren-team wordt door de wijziging duidelijker. Teambaas Eric Bouiller staat als teambaas van McLaren nog altijd onder Zak Brown op de ladder.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie