© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Zandvoort werkt keihard aan het realiseren van Formule 1 GP van Nederland

05 feb. 21:44 Ruud Dimmers 2 reacties
Het Circuit Zandvoort geeft haar Formule 1-droom allerminst op nu bekend is geworden dat de overheid geen financiële steun geeft.

Eerder vandaag liet minister Bruins weten dat Circuit Zandvoort niet hoeft te rekenen op de gevraagde miljoenen. De minister juicht het initiatief om de Grand Prix naar Nederland te halen wel toe.

In een statement laat het Circuit Zandvoort weten kennis te hebben genomen van de reactie van minister Bruins. "In de brief geeft de minister aan dat de door ons gevraagde overheidssteun niet past binnen de financiële kaders maar dat hij bereid is om via modelgaranties het evenement alsnog te ondersteunen."

Robert van Overdijk, directeur van het Circuit Zandvoort, zet samen met alle initiatiefnemers de schouders onder het plan om de Grand Prix naar Zandvoort te halen: “Als circuitdirectie voelen we ons, met onze mede-initiatiefnemers TIG en SportVibes, gesteund door het feit dat de minister ons initiatief toejuicht’’

"Wij zullen de boodschap van de Minister meenemen in onze gesprekken met de FOM’ en werken in de tussentijd keihard door aan het realiseren van dit unieke evenement."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen