Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Zelfverzekerde Perez doet opvallende Red Bull-voorspelling voor GP Azerbeidzjan

Sergio Perez is opvallend positief over de kansen van Red Bull voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Hij ziet dit namelijk als een van de races waarin hij dit seizoen de grootste kans heeft om aan de leiding te rijden.

Perez Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het zijn niet de maanden van Sergio Perez in de Formule 1. Oké, het verschil met Max Verstappen was in Italië beduidend kleiner, maar de laatste keer dat hij zich serieus kon mengen om de podiumplaatsen is inmiddels al heel wat maanden geleden. Red Bull is daarbij momenteel niet het snelste team op de grid, waardoor de strijd om de zeges ook lastiger lijkt te gaan worden.

Voorafgaand aan het GP-weekend in Azerbeidzjan is de Mexicaan echter opvallend positief. Op de vraag of Perez nog circuits voor zich ziet waar hij dit seizoen nog aan de leiding zou kunnen rijden, komt de Mexicaan met een verrassend antwoord. "Ik denk op dit moment, met het huidige pakket dat we hebben, dat de twee komende races onze beste races zouden moeten zijn. Ik verwacht dat we hier competitiever zullen zijn. Maar als we het probleem kunnen oplossen, kunnen we weer meedoen, want het is iets wat ons veel rondetijd kan opleveren."

Perez heeft in ieder geval meer vertrouwen in de race in Bakoe dan in die van twee weken geleden in Monza. "Dit zou een stuk beter moeten zijn. Ik voelde me al beter in de simulator. Ik kom hier dus veel positiever naartoe dan de afgelopen weekenden het geval was. Monza was erg moeilijk. Ik verwacht dat we hier dichter bij de kop zullen staan dan de afgelopen weekenden."

De Mexicaan zat in Italië wel een stuk dichter bij zijn teamgenoot Verstappen, maar dat was niet op de positie waar hij wil rijden. In Bakoe heeft Perez dan ook een ander doel voor ogen. "Hopelijk kan ik hem weer matchen, maar dan aan de voorkant van het veld. Hopelijk staan beide auto's vooraan, dat zal in ieder geval het doel zijn."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull