Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Guanyu Zhou

Zhou in extase na contractverlenging: 'eindelijk!'

Eerder vandaag werd naar buiten gebracht dat Guanyu Zhou ook in 2024 uitkomt voor Alfa Romeo. De Alfa Romeo-rijder kijkt om meerdere redenen uit naar volgend seizoen. Eén van die redenen is de Grand Prix van China, die terugkeert op de kalender na een afwezigheid van vier seizoenen.

Zhou Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

2024 zal het derde jaar in de Formule 1 worden voor de Chinees, waarin hij opnieuw rijdt naast doorgewinterde F1-coureur Valtteri Bottas; iets waar hij meer dan blij mee is.

"Ik ben ontzettend blij om ook volgend seizoen weer met Alfa Romeo te werken. Het vertrouwen is er en de samenwerking voelt goed. Het is fijn dat we het nieuws eindelijk naar buiten kunnen brengen", vertelt Zhou enthousiast aan onder andere RacingNews365.

In 2024 keert de Chinese Grand Prix terug na een afwezigheid van meerdere jaren, iets waar Zhou erg content mee is: "Volgend jaar kan ik eindelijk mijn thuisrace rijden. Ik kwam al in 2004 op het circuit en het is fantastisch om daar weer te komen en bij te praten met de fans."

'We gaan als team verbeteren'

Ook op prestatiegebied kijkt Zhou uit naar zijn derde seizoen in de Formule 1. "We gaan de goede richting op met het team. Momenteel werken we hard aan de ontwikkeling van de auto. Het feit dat ik bij het team blijft, motiveert me des te meer om daar energie in te steken. We doen ons best om te zorgen dat alles de goede kant op gaat, door de zwaktes weg te halen en de sterke punten te behouden. We gaan ons als team verbeteren", aldus de Chinese coureur.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel