© TheGasPol.com

Nieuwsoverzicht

'Zieke Niki Lauda lag op intensive care'

01 aug. 2018 12:23 Ruud Dimmers 1 reacties
Voormalig F1-coureur en aandeelhouder van Mercedes, Niki Lauda, was de afgelopen races niet aanwezig. Een hardnekkige griep volgens het team van Mercedes, maar de situatie was veel erger dan het persbericht deed vermoeden.

"Lauda is herstellende van een griep", was het statement van Mercedes omtrent de afwezigheid van de Oostenrijkers bij de voorbije races. Lauda kreeg gezondheidsklachten op Ibiza, waar hij inderdaad een griep opgelopen had.

In eerste instantie werd gedacht aan een zomergriep met ernstige hoestklachten en koorts. Toen de hoest verslechterde en de koorts erger werd vloog Lauda met zijn privéjet naar Wenen om opgenomen te worden in het AKH-ziekenhuis.

Lauda is nierpatiënt en zijn immuunsysteem werd flink ontregeld door zijn ziekte. De F1-legende zou zelfs twaalf dagen lang op de intensive care afdeling van een ziekenhuis in Wenen hebben gelegen.

Artsen laten aan het medium weten dat Lauda weer op de goede weg terug is en de tijd moet nemen voor zijn herstel. Op korte termijn wordt de Oostenrijker ontslagen uit het ziekenhuis, maar hij moet nadien nog rust houden.

We wensen Niki veel beterschap en hopen binnenkort weer van zijn scherpe tong en grappen te kunnen genieten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen