Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 Grand Prix Mexico 2019

Ziggo pakt uit met groots racespektakel tijdens Grand Prix Mexico

De Grand Prix van Mexico is zondag 27 oktober voor duizenden fans te beleven op een unieke manier; op een mega groot scherm in de Ziggo Dome. De Ziggo Dome wordt opnieuw omgetoverd tot een heus racespektakel. Na de eerdere twee overwinningen van Max op het circuit in Mexico-Stad is dé vraag die racefans bezighoudt; lukt het de derde op rij te pakken?

Het succes van GP Live Oostenrijk krijgt een bijzonder fraai vervolg met GP Live Mexico. De Ziggo Dome kleurt op die dag wederom oranje voor een prachtig Formule 1-spektakel. Wie herinnert zich de juichende fans niet meer, die zelfs de polonaise deden na de zege van Max Verstappen in Oostenrijk? De beelden van ruim 10.000 enthousiaste racefans gingen de hele wereld over.

Ziggo pakt wederom groots uit met GP Live Mexico, de kans voor de racenfans om de Mexicaanse Grand Prix op een unieke wijze mee te maken. Op zondag 27 oktober gaan de deuren vanaf 6 uur open. Om half 7 start het podiumprogramma.

“Vanaf het moment van binnenkomst waan je je in een racewalhalla. Onder de bezielende leiding van Van Gelder en Van Gameren maken we er weer een mooi F1 event van, vertelt projectleider Mart Roumen van VodafoneZiggo. “Dit bestaat uit de mooiste racebeelden en -beschouwingen, live muziek, een waar racespektakel op het grote scherm en special guests die acte de presence geven. Een programma met voor ieder wat wils.”

Kaarten voor Ziggo GP Live zijn vanaf vrijdag 6 september te bemachtigen via ziggo.nl/gplive

RacingNews365 zal jou als partner van Ziggo GP Live op de hoogte houden van de leukste ontwikkelingen, plus houdt onze site in de gaten voor gave acties rondom dit evenement en wie weet ga jij als VIP naar GP Live Mexico!

3 reacties

    Podcast Mercedes voelt de druk van Verstappen en Red Bull