Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo besteden Max Verstappen en F1-collega's hun zeeën aan vrije tijd

Daar waar alle Formule 1-coureurs helemaal klaar waren voor de start van het seizoen, zo moesten ze plots op zoek naar andere bezigheden.

Nu de start van het seizoen maandenlang is uitgesteld en een groot deel van de wereld thuis moet blijven, zoeken ook de Formule 1-coureurs andere dingen om te doen. Er wordt meer gedaan dan alleen maar simracen, zo blijkt uit een selectie van social media post van de coureurs, die hieronder te bekijken zijn.

Sebastian Vettel

Sebastian Vettel, die op geen enkel sociaal medium een account heeft, doorbrak zelfs zijn stilzwijgen via het Twitter account van Ferrari, waar hij benadrukte dat iedereen goed op zichzelf moet passen, braaf de handen moet wassen en genoeg afstand van elkander moet houden.

1243884198366150661

Hi Guys! Here are Seb’s answers to your questions 📝 😊 Enjoy the full version on IGtv: https://t.co/cGogpy4NVi #essereFerrari 🔴 pic.twitter.com/NwOSAmAEL4 — Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) March 28, 2020

Carlos Sainz

De Spaanse McLaren-coureur heeft nog wat ontwenningsverschijnselen. In vol race-ornaat plaatste hij zich op zijn bank, tevergeefs.

B-KzqyZpqcO

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Carlos Sainz (@carlossainz55) op 25 Mrt 2020 om 12:46 (PDT)

Daniel Ricciardo

De goedlachse Australiër heeft zichzelf teruggetrokken op het platteland in zijn thuisland, waar hij er het beste van probeert te maken.

/B-CBjMkJM7f

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 22 Mrt 2020 om 2:57 (PDT)

B-HS6UDphiS

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 24 Mrt 2020 om 4:02 (PDT)

Valtteri Bottas

Ook voor Valtteri Bottas, die in Monaco verplicht thuis moet blijven, zijn het bijzondere tijden. De Fin sprak zijn fans moed in gedurende deze bizarre periode.

1242063216437534723

Some #MondayMotivation from @ValtteriBottas 👊 Stay safe out there everyone 👇 pic.twitter.com/Htp5iku15D — Mercedes-AMG F1 (@MercedesAMGF1) March 23, 2020

Lando Norris

Dat Lando Norris weinig te doen heeft als er niet geracet wordt, bleek deze week maar weer eens. De jongste coureur 'vloog' bijvoorbeeld door zijn tuin op een bezemsteel, maar daarnaast is hij vrijwel dagelijks online te vinden, waar hij voor het oog van duizenden volgers simracet en andere games speelt.

B-HsCXkpWgL

Dit bericht bekijken op Instagram When your trainer says “go do some laps of the garden” but didn’t specify how 😎 #broomstickchallenge Een bericht gedeeld door Lando Norris (@landonorris) op 24 Mrt 2020 om 7:42 (PDT)

Pierre Gasly

Net zoals vele andere coureurs moet ook Pierre Gasly natuurlijk fit blijven. Dat doet hij natuurlijk wel op anderhalve meter afstand van zijn trainer.

1243225549595725824

I hope most of you guys are good & safe. Difficult time right now, but let’s all keep smiling and stay active.👊 Take care pic.twitter.com/S3yX3PxjMq — PIERRE GASLY 🇫🇷 (@PierreGASLY) March 26, 2020

Max Verstappen

Voor Max Verstappen is het devies dezer dagen duidelijk. Simracen, simracen, simracen. Ongetwijfeld zal hij daarnaast ook buiten zijn simulator fit en scherp proberen te twijfelen, maar de buitenwereld kan voorlopig alleen maar online van de Red Bull-coureur genieten.

B97R7irBQ7q

Dit bericht bekijken op Instagram Still here ✌️😳 Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 19 Mrt 2020 om 12:03 (PDT)

Romain Grosjean

Papa Grosjean geniet van elke extra seconde die hij thuis bij zijn kinderen kan doorbrengen. En hoe. Niet alleen heeft hij zichzelf tijdelijk omgeschoold tot thuisdocent, maar ook testte hij zijn kookkunsten. Helemaal afgeleerd heeft hij het nog niet, want ook de Fransman stapte in zijn simulator.

B91edYPp07n

Dit bericht bekijken op Instagram Teacher RG ready for the afternoon session 🤓🤓🤓 #dad #schoolathome #COVID19 Een bericht gedeeld door Romain Grosjean (@grosjeanromain) op 17 Mrt 2020 om 5:57 (PDT)

B-M2S5oJkjA

Dit bericht bekijken op Instagram Oh dear.. I bought a Dyson! Not sure staying home makes wonders to me 😂😂😂 #r8g #dadlife #home Een bericht gedeeld door Romain Grosjean (@grosjeanromain) op 26 Mrt 2020 om 7:48 (PDT)

Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi

De Alfa Romeo-coureurs werden creatief en knutselden hun eigen Formule 1-wagens, met mandarijnen en wc-rollen als wielen.

B-P4pwkpfeY

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Alfa Romeo Racing ORLEN (@alfaromeoracing) op 27 Mrt 2020 om 12:06 (PDT)

George Russell

George Russell is ingetrokken bij zijn ouders, op het Britse platteland. Daar zit hij in zelfisolatie en toverde hij de garage met wat improvisatie om tot fitnesszaal, zo toont hij in onderstaande video, waarin hij eveneens een dringende boodschap heeft voor zijn fans.

1243617699105824777

Just checking in - how we all doing? pic.twitter.com/yj5CQMhTXg — George Russell (@GeorgeRussell63) March 27, 2020

B-FMhjmBwJO

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door George Russell (@georgerussell63) op 23 Mrt 2020 om 8:28 (PDT)

Nicholas Latifi

Zijn Formule 1-debuut werd uitgesteld, dus besloot Nicholas Latifi maar zijn virtuele Formule 1-debuut te maken. Als een van de weinige F1-coureurs nam hij deel aan de virtuele Grand Prix van Bahrein, die werd georganiseerd door de Formule 1.

B97DBW8hB_Z

Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Nicholas Latifi (@nicholaslatifi) op 19 Mrt 2020 om 9:52 (PDT)

Sergio Perez

Toegegeven, ons Spaans is wat roestig, maar de boodschap die Sergio Perez heeft, 'Por favor, ¡Quédate en Casa! ' betekent ongetwijfeld, alsjeblieft, blijf thuis! En dat lijkt momenteel het juiste om te doen, ook voor alle Formule 1-coureurs.

B-K53VFF6Mj

Dit bericht bekijken op Instagram Por favor, ¡Quédate en Casa! #TeQuieroFuerteMexico #yomequedoencasa Een bericht gedeeld door Checo Pérez (@schecoperez) op 25 Mrt 2020 om 1:43 (PDT)

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"