Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

Zo had een ronde over het Vietnamese Grand Prix-circuit er uit moeten zien

De Vietnamese Grand Prix stond deze zondag, 5 april, op het raceprogramma. Helaas moeten we nog even wachten totdat er weer wordt geracet, maar op deze manier krijgen we toch een indruk van een ronde over het circuit in Hanoi.

Vietnam circuit af 1
Video
Naar nieuwsoverzicht © Vietnam GP

In de Vietnamese hoofdstad Hanoi zou deze zondag (5 april) de eerste Vietnamese Grand Prix worden verreden. Op het semi-stratencircuit, ontworpen door niemand minder dan Formule 1-huisarchitect Hermann Tilke, zouden om 09:10 uur de lichten voor de ogen van de 20 Formule 1-coureurs op groen springen.

Helaas ging daar (voorlopig) een dikke streep doorheen en moeten we het voor nu doen met een virtueel rondje over het Hanoi Street Circuit, verreden door Mercedes-ontwikkelingscoureur Esteban Gutierrez.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Ophef in F1-paddock Vermeende berichten van Horner gelekt naar F1-bazen en media