Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
24 uur Le Mans

Zo kijk je de 24 uur van Le Mans 2023 live op tv

Dit weekend vindt één van de grootste autosport evenementen ter wereld plaats: de 24 uur van Le Mans. Het complete spektakel is in zijn geheel te volgen op televisie én internet. RacingNews365 vertelt je waar je moet zijn.

24 uur van le mans tv racingnews365
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De prestigieuze race is op meerdere manieren te bekijken. Beschik je over een Discovery+ abonnement? Dan kun je de race via dit platform volgen. Ook reguliere tv-kanalen RTL en Eurosport zenden de befaamde race uit.

De 24 uur van Le Mans bij RTL

De start van de race op het Circuit de la Sarthe is vanaf 15:00 te volgen op RTL 7. In verband met de UEFA Champions League finale verplaatst RTL de uitzending van de 24 uur van Le Mans om 19:25 naar RTL 5. Om 00:00 (middernacht) keert het verslag terug naar RTL 7. Dit tot en met het einde van de race.

De 24 uur van Le Mans op Eurosport

Het is een druk sportweekend in Frankrijk. Naast de 24 uur van Le Mans, vindt ook het grand slam tennistoernooi Roland Garros plaats. In verband met de vrouwenfinale op Roland Garros (10 juni) zendt Eurosport 1 de 24 uur van Le Mans pas vanaf 17:30 uit. Ook het laatste deel van de race is niet te volgen op tv: Eurosport zendt op de zondag de finale tussen de mannelijke toptennissers uit.

De 24 uur van Le Mans via de WEC-website

Op de website van het World Endurance Championship kan je een pas aanschaffen waarmee je de 24 uur van Le Mans van begin tot einde kan volgen. Dat kost je 12 euro.

24 uur van Le Mans 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken